Studietur

Studie ophold på Beijing Hospital of Traditionel Chinese Medicine i Kina.
Et ophold med do-in shiatsu og akupunktur på hospitalet for Traditionel Kinesisk Medicin, er din mulighed for at komme i ”mesterlære” hos en række kinesiske akupunktur læger. Du vil være med ved modtagelse af patienter, diagnosticering og behandling. Lægerne er specialister inden for hver deres område, såsom behandling af depressioner, føleforstyrrelser, led problemer, smerte tilstande.

Under opholdet er vi på forskellige afdelinger hvor du vil opleve de mange forskellige stik teknikker og behandlings metoder. Behandlingerne er ambulante, nogle kommer med nye skader og symptomer andre er i et behandlings forløb. Du kommer ikke selv til at udføre behandling, men skal bare lytte, opleve og spørge.
Studieturen er på to uger og der er et fast planlagt program, men du vil udover det planlagte også opleve behandling af andre sygdomme, som vi af gode grunde ikke kan forudsige.

Klik HER og se fotos fra vores studietur til Kina i 2009, 2010 og 2012.

Læs mere om studieturen på vores uddannelsesrettede hjemmeside www.scoa.dk  – Scandinavian College of Acupuncture.

Det overordnede program
Mandag til fredag kl. 09.00 til 17.00. Vi følger i lægernes fodspor til kl. 13.00. Frokost til kl. 14.00. Herefter er der undervisning i teorilokalet. Undervisningen består af sygdoms cases som bliver forklaret og diskuteret med behandlings forslag. Du har også mulighed for at tage cases med hjemmefra.
I weekenden har du fri til at udforske Beijing på egen hånd eller tage med på vores tur til den kinesiske mur.
Alle andre dage på hospitalet slutter kl. 17.00 og du har herefter fri til at tage ud på egen hånd, eller deltage på vores gratis ture til natmarked, silkemarked, sommerpaladset og den forbudte by.

Tilmelding og pris
Du kan tilmelde på mail: info@scoa.dk
Pris: Kr. 6.900,-
Prisen inkluderer undervisning på hospitalet, aftensmad den første dag og turen til den kinesiske mur. Ikke inkluderet fly og hotel.
Ca. pris på fly og hotel fra kr. 7.000,-
Info om fly priser og hotel kan du finde på www.scoa.dk – vores uddannelsesrettede hjemmeside. Her kan du også se flere informationer om studieturen.

Gå til toppen