Kurser

Vi afholder løbende kurser for akupunktører med fokus på forskellige behandlings områder eller metoder f.eks. øreakupunktur, kosmetisk akupunktur og vægt reducering.
Vores kurser afholder vi gennem Scandinavian College of Acupuncture (SCOA), som er vores sted rettet mod kurser og uddannelse. Datoer for kommende kursus aktiviteter finder du under www.scoa.dk/kalender 

Øreakupunktur

Kroppen og organerne afspejles i øret, hvorfor vi behandler visse ubalancer i kroppen ved hjælp af øreakupunktur. Det gør det muligt at behandle på en enkel og effektiv måde.
Kurset baserer sig på de kinesiske behandlingsmåder, og kommer således ikke ind på den franske auricolo terapi.
På kurset lærer du både den vestlige og den østerlandske tilgang til behandling med øreakupunktur – det vil sige at du både lærer at symptombehandle og at årsagsbehandle.

Hvad får du ud af kurset?
Efter endt kursus vil du kunne tilbyde dine kunder øreakupunkturen som en enkelt stående behandling eller som et supplement til din praksis.

Kurset er et weekendkursus og varer fra kl. 10-17.

Kursussted: København
Tilmelding: på info@doin.dk
Pris: Kr. 2.500,-
Adgangskrav: Du skal være uddannet akupunktør

Øreakupunktur

Gå til toppen

Kosmetisk akupunktur

På kurset lærer du om de ubalancer der forårsager forskellige former for hud- og bindevævs problemer, samt hudsygdomme som akne og psoriasis. Dette involverer forskellige behandlings teknikker som cupping, gu sha og blommehammer, teknikker som vi øver på hinanden. Det bedste resultat opnås altid når patienten er aktiv deltagende og indstillet på ændringer i ernæring. Derfor er ernærings principper efter TCM en ligeså vigtig del af kurset. Du vil få udleveret et kompendie med behandlings forslag, teknikker og ernærings vejledning.

  1. Lørdag: forklaring og illustration til de bagved liggende årsager til hud- og bindevævs problemer, ernærings vejledning, og behandlings forslag
  2. Søndag: behandlings teknikker, ernæringsvejledning og punktkombinationer til f.eks:
  • tynd,tør og kløende hud
  • tyk og fedtet hud
  • mørke rander under øjnene
  • mat ”livløs” hud
  • cellulitis
  • adipositas (fedme)
  • akne
  • psoriasis

 

Hvad får du ud af kurset?
Kosmetisk akupunktur er et speciale som du efter endt kursus kan gå direkte ud og arbejde med. Du får behandlings teknikker og punkt kombinationer, som er lette at anvende. Og du vil lære om ernæring og vigtigheden i at tilpasse fødeindtag til ubalancerne efter TCM principperne, du kan kende forskel på hvilke typer af føde der bruges eller ej. Og ikke mindst vil du have erhvervet dig en viden om de forskellige former for hudlidelser -og problemer, deres opståen og behandling heraf.

Kurset er et weekendkursus og varer fra kl. 10-17.

Kursussted: København
Tilmelding: på info@doin.dk
Pris: Kr. 2.500,-
Adgangskrav: Du skal være uddannet akupunktør

Kosmetisk akupunktur