Referencer

Vi er stolte af vores forretning og det som vi kan tilbyde vores kunder.
En årelang tilstræben i forbedring af kundeoplevelsen og vores faglighed gør os i stand til at skræddersy en behandling til kunden og resultatet er tilfredse kunder, uanset om det er en enkeltstående behandling, et behandlingsforløb, vores uddannelse eller vores populære årlige studietur til Kina. Her kan du læse om vores kunde referencer:

Det siger kunderne om os


Om studieturen til Kina

 • Det er svært for mig at sige hvad der var den bedste oplevelse på studieturen for der var rigtig mange gode oplevelser. Men jeg glemmer aldrig den første dag på hospitalet, det var en fantastisk oplevelse, Vi blev godt modtaget venligt og imødekommende og fik en grundig rundvisning. Jeg var også overrasket over, at se hvordan de modtog og behandlede deres patienter, selv om der var travlt, gav de sig god tid, var smilende og venlig, og selv om der ind imellem ikke var tid til at komme med lange forklaringer til os, havde vi mulighed for at stille senere. Jeg var specielt glad for at få lov til at være med fra den første kontakt til patienterne til behandling. Og jeg havde en hel notesbog men hjem, fuld af behandlings forslag til forskellige problemer. Jeg var også imponeret over at se hvordan deres system fungerede. Når patienter nogle gange fik besked på at de burde scannes først, fik de en henvisning, og kom tilbage 2-3 timer med scanningsbilleder. Imponerende. Det var også meget rart at se, at det jeg havde lært hjemmefra stemte overens med deres teorier. På et tidspunkt blev vi spurgt om vi havde spørgsmål, og jeg havde uløselig ”case” hjemmefra som jeg havde håbet de ville hjælpe med, og jeg fik ikke bare forslag til behandlingen men også en rigtig god diskussion.
  Jeanne
 • Jeg vil sige, at det har været en rigtig god tur og selv om det var anden gang jeg var der, fik jeg meget ud af det, og jeg kunne helt sikkert godt tænke mig at komme igen om nogle år. Det bedste ved turen var at se akupunktur anvendt sammen med vestlige behandlingsformer. Samarbejdet mellem læger med patienten i fokus, kunne vi lære meget af i DK. Som nyuddannet og førstegangsbesøgende i Kina lærte jeg egentlig mest om kulturforskelle mellem Kina og vesten. Behandlingsmæssigt var det overvældende med de mange ambulante patienter, som fik daglige behandlinger med rigtig mange nåle. En praksis, som slet ikke ville være mulig i DK. Meget spændende at følge de gamle akupunktur guruer, som praktiserede deres speciale på de øverste etager på hospitalet.
  Vibeke

Om vores undervisning

 • (bemærk sproget er Norsk) Jeg, Eva Helen Skjeie ble ferdig utdannet fra Bio Medicus Akademiet i Norge høsten 2012. Under utdannelse hadde jeg gleden av å ha Henny Rohrhuber Pedersen som min lærer og mentor. Henny har en klar og tydelig undervisningsstil og har en imponerende kunnskap om akupunktur. Jeg føler at jeg har lært utrolig mye både gjennom hennes undervisning relatert til fagbøkene, men også av hennes viten om akupunktur gjennom egne erfaringer. Det beste for meg i utdannelsen var tryggheten og de gode samtalene vi hadde i tilknytning til undervisningen hvor erfaringer ble vevd sammen. Føler jeg har med meg mye kunnskap som jeg ikke har funnet i noen bok. Likeledes vil jeg fremheve de grundige repetisjonene vi jobbet med når jeg/andre sto fast. Utrolig lærerikt og moro. Etter endt utdannelse føler jeg meg trygg på at jeg mestrer en behandlingssituasjon på en god måte. Jeg er også sikker på at jeg nå har et yrke som jeg vil elske å jobbe med i årene som kommer. Jeg føler at Hennys bidrag i så henseende har vært avgjørende for min læring. Jeg driver i dag min egen klinikk i Drammen utenfor Oslo.
  Eva
 • (bemærk sproget er Norsk) Desember 2012 var jeg ferdig med 3 ½ års deltidsstudium i akupunktur. Jeg vil med glede gi mine beste anbefalinger av Henny Pedersen som underviser i akupunktur.   Henny har en spesielt god evne til å lære bort, og til å se elevenes behov. Det beste har kanskje vært kombinasjonen av praktisk og teoretisk opplæring. Jeg har lært utrolig mye, og for meg har akupunkturen vært et viktig  verktøy fra første dag i utdannelses- perioden. Jeg  arbeider  med mennesker med rus og psykiske problemer. Og ser daglig nytteverdien av akupunktur og tradisjonell kinesisk medisinsk måte å tenke på. Jeg trives veldig godt med den helhetlige oppfattelsen av hvordan man kan hjelpe kroppen til å helbrede seg selv. Og – ikke minst , det virker!!!!!!
  Reidun Skjønberg Hansen