Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur

Hvad er akupunktur?
Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode der stammer fra Kina, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunktur punkter. Princippet i behandlingen er, at de tynde nåle der isættes på bestemte punkter forebygger eller behandler bestemte sygedomme.
Hvis du vil læse mere uddybende om hvad akupunktur er, så kig under ‘historie‘.

Hvornår er akupunktur for dig?
Akupunktur er for dig der ønsker en effektiv hjælp til dine lidelser uden at tilføre kroppen skadelige stoffer. Har du smerter, søvnproblemer, eller træthed er akupunkturen noget for dig. Listen over lidelser og symptomer der effektivt kan behandles med akupunktur er lang. Du kan se dem her.

Forløbet på en akupunktur behandling:
Du starter med en kort samtale om årsagen til din henvendelse. Efter samtalen, vil vi foretage puls og tunge diagnose. Herefter tager du plads på en massagebriks. Vi sørger for at du ligger behageligt og rart.

De områder nålene skal sættes i frigøres fra beklædning og herefter modtager du akupunktur. Behandlingen tager 30-60 min. Og i løbet af behandlingen, kigger vi ind til dig flere gange, nogle gange for at ”aktivere” nålene og samtidig holder vi øje med, at du føler dig tilpas.

Efter ca. 30 min. udtages nålene, eventuelle varmelamper fjernes og ofte masseres områderne med forskellige aktive olier.

Næste gang du kommer, vil forløbet være det samme bortset fra at samtalen så vil handle om, hvilke resultater du har opnået siden sidst.