Kombinations behandling

Kombinations behandling

Behandling af muskelspændinger i øvre ryg

Kombinations behandling

Behandling af rygsmerter og diskusprolaps

 

Hvad er kombinations behandling?
Kombinations behandling er 60 minutters behandling med shiatsu og akupunktur.

Hvornår er kombinations behandlingen for dig?
Kombinations behandling er for dig der har brug for den fysiske behandling og bearbejdning af kroppen samt akupunkturens effektive virkning. Har du fx. smerter, sportsskader, stress, søvnproblemer, allergi, tennisalbue, gigtsymptomer i led og muskler, migræne eller ønsker du en behagelig kropsvedligeholdelse er denne behandling et godt valg for dig. Har du andre lidelser eller symptomer end ovenstående, kan vi måske stadig hjælpe dig.
Se listen over symptomer her.

Forløbet på en kombinations behandlingen:
Du starter med en kort samtale om årsagen til din henvendelse. Efter samtalen, vil vi foretage puls og tunge diagnose. Herefter tager du plads på en massagebriks. De områder nålene skal sættes i frigøres fra beklædning og herefter modtager du akupunktur. Behandlingen tager ca. 30 min. Herefter udtages nålene og nu vil du blive masseret med shiatsu. Efter endt behandlingen ligger du alene i rummet og slapper af et par minutter.

Næste gang du kommer, vil forløbet være det samme bortset fra at samtalen så vil handle om, hvilke resultater du har opnået siden sidst.