Shiatsu

Nakke behandling

Nakke behandling

Rygstræk

Rygstræk

Hvad er Shiatsu?
Shiatsu er en japansk behandlings- og massageform som består af tryk, stræk samt rotationer af leddene. Den udspringer fra Traditionel kinesisk medicin og foregår med rolige og dybe tryk.
Hvis du vil læse mere uddybende om hvad shiatsu er, så kig under ‘historie‘.

Hvornår er Shiatsu for dig?
Shiatsu er for dig der gerne vil bevare en stærk og sund krop, eller hvis du har forskellige former for lidelser såsom smerter, problemer i bevægeapparatet, kredsløbs problemer, stress, spændinger, søvnproblemer eller hovedpine. Shiatsu er ikke kun effektiv mod smerter og andre lidelser, men er også godt som kropsvedligeholdelse hvor mange kommer regelmæssigt til behandling bare for velvære. Shiatsu beskrives af vores kunder som en yderst behagelig oplevelse.
Har du andre lidelser eller symptomer end ovenstående, kan vi måske stadig hjælpe dig.
Se listen over symptomer her.

Forløbet på en Shiatsu behandling:
Du starter med en kort samtale om årsagen til din henvendelse. Efter samtalen, vil vi foretage en hara og tunge diagnose. Herefter tager du plads på en futon eller briks. Behandlingen foregår påklædt i løstsiddende bomuldstøj (jogging tøj/T-shirts, el. lign) og varer ca. 50 min.

Selve behandlingen er individuel og forskellig fra person til person og fra årsag til årsag. Tryk dybde, rotationer af leddene og stræk af kroppen er tilpasset dine behov og grænser. Du vil opleve behandlingen som behagelig, med rolige og dybe tryk og særdeles ”befriende” med de mange træk og stræk af kroppen.  

Efter behandlingen ligger du alene i rummet og slapper af et par minutter.

Næste gang du kommer, vil forløbet være det samme bortset fra at samtalen så vil handle om, hvilke resultater der er opnået siden sidst.