Ernæring (TCM)

Ernæringsplan

Ernæringsplan

Sund kost

Sund kost

 

Hvad er Ernæring (TCM)?
I traditionel kinesisk medicin (Traditional Chinese Medicine – TCM) har man stor erfaring med ernæringens påvirkning af kroppen og sindet.  En ernæringsplan er en personlig plan udarbejdet til dine ubalancer. Den består af en liste med fødevarer du skal spise og en liste med fødevarer du ikke skal spise. En ernæringsplan benyttes ofte som supplement til en behandling, og er meget nem at integrerer i hverdagen.

Hvornår er Ernæring (TCM) for dig?
Ernæring (TCM) bliver benyttet som et supplement og er for dig der gerne vil gøre noget aktivt for at slippe af med dine lidelser eller hvis du ønsker at få mere energi og en bedre søvn. Alle former for smerter, fordøjelses problemer, allergi og hovedpine vil have god effekt af omlægning af kost der er tilpasset dine behov og ubalancer.

Forløbet på en Ernæring (TCM) behandling:
En behandling med ernæring (TCM) er en ernæringsplan som kan anvendes som et supplement til en shiatsu eller akupunktur behandling. Planen indeholder en ’plus og minus liste’, og du kan spise så meget du vil, af det på plus listen og du bør undgå det der står på minus listen. Ernæringsplanen kan du få udarbejdet efter 5 behandlinger, herefter er det bare at følge anbefalingerne de næste 6-8 uger.