Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur

Vægt reducering

Vægt reducering

Hvad er kosmetisk akupunktur?
Kosmetisk akupunktur er behandling af hudlidelser og hudsygdomme og ved forskellige former for kosmetiske problemer som rynker, tør hud, slap hud, cellulitis, ødemer og overvægt. Behandlingen består af akupunktur med specielle små nåle i ansigtet og på kroppen. I visse tilfælde også cupping, gu sha og ernæringsvejledning.

Selvom ordet kosmetisk akupunktur antyder, at det er en behandling af det ydre, drejer det sig i ligeså høj grad om behandling af dine ubalancer og årsagen til hudlidelsen.

Det er ikke muligt at behandle kosmetisk uden også at vurdere din generelle sundhedstilstand som er grundlaget for al behandling af hud -og bindevævsproblemer.

Hvornår er kosmetisk akupunktur for dig?
I kosmetisk akupunktur arbejder vi med to forskellige typer af hudproblemer. Der er den rent kosmetiske behandling og behandling for hudlidelser -og sygdomme.

Kosmetisk: Det er naturligt at huden og bindevævet mister elasticitet med årene, og huden derved kommer til at se slap og rynket ud, resultatet er, at du ser ældre og mere træt ud end du måske føler dig. Det kan vise sig som rynker, mens den nedre kæbe linje bliver mere slap. Der kan opstå cellulitis og tendens til overvægt og her er kosmetisk akupunktur et godt valg.

Hudlidelser: Vi har rigtig gode erfaringer med behandling af psoriasis, akne og eksem. Årsagen ligger i forskellige typer af ubalance, hvorfor kropsnåle også er nødvendige. Behandlingen bliver ofte suppleret med en ernæringsvejledning, som anbefales at følge for at opnå hurtigere effekt.

Forløbet af en kosmetisk akupunktur behandling:
Du starter med en kort samtale om årsagen til din henvendelse. Efter samtalen, vil vi foretage diagnose hvorefter du tager plads på massagebriksen. De områder nålene skal sættes i frigøres fra beklædning hvorefter du modtager akupunkturen. Behandlingen tager 30-60 min. I slutningen af behandlingen vil du ofte blive masseret med forskellige aktive olier og vi afrunder med en samtale om hvorvidt vi skal inddrage en ernæringsplan.